Onze overheerlijke Dwarsdrijverbieren

Waar ga jij voor?

‘’Voorhouter wil ik wezen, nooit wil ik anders zijn.’’ Onze voorliefde voor het prachtige Voorhout steken wij niet onder stoelen of banken. Wij presenteren je nog een reden om het prachtige dorp tussen de Bollenvelden niet meer te hoeven verlaten: De Dwarsdrijver. Sinds september 2016 het enige echte bier van Voorhout. Wij zijn meer dan verheugd de mooie geschiedenis van Voorhout nog meer te kunnen verrijken met overheerlijke speciaal bieren. Het resultaat is dan ook de perfecte samensmelting van onze passie en liefde voor bier en het dorp. Bestel de Dwarsdrijver in horecagelegenheden of via onze webshop, en deel onze trots. Lach, Proost en Geniet!

DWARSDRIJVER PILSENER

Dwarsdrijver Pilsener (4,8%) met dwarsdrijvende kenmerken. Verkrijgbaar op een 20 Liter fust, 50 liter fust en op tankbier vanaf 1000 liter. Ideaal voor evenementen!

Bestel fust
Bestel Tankbier

DWARSDRIJVER BLOND

Dwarsdrijver Blond kenmerkt zichzelf als een typisch Belgisch blond bier. Een echte Dwarsdrijver, dat wel! Want Wij hebben voor het aroma gebruik gemaakt van een Amerikaanse hopsoort. Ons blond bier is dan ook de perfecte dorstlesser of als aperitief.

Dwarsdrijver blond is lekker bij, Kaasplankje en oosters visgerecht.

ALC: 6.5%

EBC: 16

IBU: 26

Verkrijgbaar op de fles en 20 liter fust.

Bestel fles
Bestel fust

DWARSDRIJVER Quadrupel

Dwarsdrijver Quadrupel is een lekker vol en rond bier met 9,5% alcohol. In Belgische stijl gebrouwen met donkere kandijsuikers. De quadrupel heeft een perfecte balans tussen zoet, bitter en complexe fruitsmaken met rozijnen, dadels en vijgen. Een speciaalbier waarvan je hoopt dat de fles nooit leeg gaat…Nog èèntje dan?

Dwarsdrijver Quadrupel is lekker bij, Hertenbiefstuk met rode biet en blauwe kaas.

ALC: 9.5%

EBC: 34

IBU: 34

Verkrijgbaar op de fles en 20 liter fust.

Bestel fles
Bestel fust

DWARSDRIJVER Tripel

NIEUW! ‘Dwarsdrijver tripel’ Deze krachtige Dwarsdrijver tripel (8.4% alc.) is gevaarlijk lekker en doordrinkbaar dus we hebben je hierbij gewaarschuwd! De gebruikte nobele hopsoorten zorgen voor een licht kruidig aroma en de toevoegingen van haver en tarwe geeft deze driegranen tripel een bijzondere body. De Dwarsdrijver slogan komt dan ook bij deze tripel goed tot zijn recht. Lach, proost en geniet!

Dwarsdrijver Tripel is lekker bij, Prosciutto ham en meloen, romige desserts met mango en passievrucht.

ALC: 8.4%

EBC: 14

IBU: 36

Verkrijgbaar op de fles en 20 liter fust.

Bestel fles
Bestel fust

DWARSDRIJVER IPA

NIEUW! ”Dwarsdrijver IPA” Dwarsdrijver India Pale Ale is een extra hoppig biertype dat oorspronkelijk uit Engeland komt, maar door Amerikaanse hopsoorten een nieuw leven heeft gekregen. Vind je IPA’s vaak te bitter? Probeer dan de Dwarsdrijver tripel eens! Een fruitige IPA met aangename bitterheid en een fantastisch perzik-aroma.

ALC: 5.5%

EBC: 18

IBU: 54

Verkrijgbaar op de fles en 20 liter fust.

Bestel fles
Bestel fust
Gebrouwen met passie, gepresenteerd met trots: de Dwarsdrijver. ''Lach, Proost en Geniet''
Telefoon: +31 (0)252 250 100
KVK: 76712060
Meer en Duin 219
2163 HE, Lisse