Onze overheerlijke Dwarsdrijverbieren

Waar ga jij voor?

‘’Voorhouter wil ik wezen, nooit wil ik anders zijn.’’ Onze voorliefde voor het prachtige Voorhout steken wij niet onder stoelen of banken. Wij presenteren je nog een reden om het prachtige dorp tussen de Bollenvelden niet meer te hoeven verlaten: de Dwarsdrijver. Sinds september 2016 het enige echte bier van Voorhout. Wij zijn meer dan verheugd de mooie geschiedenis van Voorhout nog meer te kunnen verrijken met drie overheerlijke speciaal bieren: de lichte (8%), de donkere (7%) en de bockbier Dwarsdrijver. Het resultaat en de perfecte samensmelting van onze passie en liefde voor speciaal bier en het dorp. Bestel de Dwarsdrijvers in een de vele gezellige Voorhoutse horecagelegenheden of via onze webshop, en deel onze trots. Proef, geniet en proost op Voorhout!

DWARSDRIJVER BLOND

Sterk verfrissend bier (8%) met dwarsdrijvende kenmerken. De bittere afdronk maakt deze blond bier uniek. Verkrijgbaar op de fles en 20 liter fust.

Bestel fles
Bestel fust

DWARSDRIJVER BRUIN

Frisse ronde fruittonen met de kenmerken van een stout bier (7%). Verkrijgbaar op de fles en 20 liter fust.

Bestel fles
Bestel fust

DWARSDRIJVER BOCKBIER

NIEUW! ‘Opbokken’ bockbier is een heerlijk uitgesproken seizoensbier (7,7%). Alleen verkrijgbaar op een 20 liter fust.

Bestel fust

DWARSDRIJVER PILSENER

NIEUW! Pilsener (4,8%) met dwarsdrijvende kenmerken. Alleen verkrijgbaar op een 50 liter fust. Ideaal voor evenementen!

Bestel fust

DWARSDRIJVER LENTE BOK

NIEUW! Proef de lente met de charmante Lente Bok!

Gebrouwen met passie, gepresenteerd met trots: de Dwarsdrijver. Sinds september 2016 hét bier van Voorhout. Ontdek de Dwarsdrijver en geniet intens van een onze smaakvolle bieren. Met de Dwarsdrijver heeft u altijd een reden om te proosten.
Telefoon: +31252250100
KVK: 66169372
Vennestraat 4a
2161 LE, Lisse